Koncentrat ciasta chlebowego 500 g B/G

Koncentrat ciasta chlebowego firmy Bezgluten to produkt nie zawierający glutenu, mleka, jajek oraz soi. Doskonale dobrana mieszanka do wyrobu chleba, bułek, ciasta na pizzę, którą można zmieszać z dowolną mąką , co nada wypiekom niepowtarzalny smak.

Więcej szczegółów

Waga produktu:
500 g
Dostępność:
Ostatnia sztuka
Producent:
Bezgluten

8,90 zł

- +

Opis produktu

Składniki: 

Skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, glukoza, substancja zagęszczająca: guma guar, E464; błonnik pokarmowy, regulator kwasowości: E575; substancja spulchniająca: węglany sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1547 kJ / 365 kcal

- tłuszcz:  2,2 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  1,9 g

węglowodany:  85 g

w tym cukry: 5,8 g

białko: 0,6 g

sól: 0,11  g